Runa a Sac - Containers del Berguedà

Puig-reig, Cultura

Entre 15 i 20 acordionistes participaran a la 27a Trobada de Puig-reig

Puig-reig acull demà divendres a les 8 del vespre la 27a edició de la Trobada d’Acordionistes. Entre 15 i 20 acordionistes seran els protagonistes de la tarda a la plaça nova de Puig-reig.

Es tracta d’una edició bastant continuista que presenta poques novetats respecte les anteriors. La més destacada és l’actuació d’un nen de 10 anys que tocarà un solo de trompeta davant el públic assistent.

Els actes començaran a les 8 del vespre amb l’actuació dels acordionistes que acabarà amb l’entrega de trofeus o obsequis a tots els participants i amb coca i barreja per tothom. Tot seguit, Josep Candàliga amenitzarà el ball de revetlla que, segons l’organització, es preveu que s’allargui unes 3 hores i que servirà per tancar un dia ple de música a Puig-reig.

Trobada d'acordions

Comentaris