Els canvis introduïts a la Fira de Santa Tecla de Berga tenen bona acceptació

Milers de visitants han passat aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, per la Fira de Santa Tecla de Berga. La mostra ramadera ha tingut en aquesta edició un augment de la participació de parades i estands i ha comptat també amb una elevada assistència de públic. Berguedans i visitants que han pogut copsar una fira de Santa Tecla renovada, amb espais diferenciats dels estands de promoció, del bestiar, i per altra banda s’ha volgut donar un pes específic als productes agroalimentaris del Berguedà.
Les millores han funcionat bé i la valoració que en feien ahir els paradistes era positiva. “Cal reinventar-se”, coincidien, i la nova organització dels espais va satisfer, això com també les activitats complementàries que es van fer com ara cuina i demostracions d’oficis antics, entre d’altres.

Els assistents també aplaudien els canvis a la Fira de Santa Tecla de Berga, així com la organització –l’Ajuntament de Berga i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.firasantatecla20141

X