El Berguedà, per sota de la mitjana catalana en recollida selectiva de residus amb un 22,6%

El Berguedà es troba per sota de la mitjana catalana en recollida selectiva de residus. A la comarca la taxa se situa al 22,63%, mentre que al conjunt del país és d’un 30,8%.

Osona, per la seva banda, es consolida com la millor comarca catalana en recollida selectiva de residus amb una taxa del 51,5%. Repeteix el millor lloc del rànquing amb una millor taxa. En canvi, l’Anoia –també a la Catalunya central– és el territori que presenta les dades més negatives, amb una taxa del 16,7%.

Pel que fa la resta de comarques centrals, el Bages se situa al 31,02%; i el Solsonès, té una taxa del 33,49%.

El director de l’Agència Catalana de Residus de Catalunya, Oriol Tost, ha explicat que s’implementarà un pla per a les comarques amb pitjors resultats per tal que es facin accions a les escoles, al carrer, i també porta a porta.

X