El PP de Berga considera que les cintes grogues “són una mostra d’incivisme” i demana que es retirin

El Partit Popular de Berga ha denunciat la campanya de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural encintant de color groc monuments i espais de Berga, així com també posant cintes grogues a arbres i fanals, entre d’altres. Segons el PP “embruta la via pública i infringeix la normativa municipal”.

El regidor del PP de Berga, Joan Antoni López Noguera, ha presentat aquest dimarts al matí un escrit a l’ Ajuntament de Berga denunciant la col·locació de cinta groga a diferents indrets de la ciutat, perquè “és una mostra d’incivisme”, diu, i “embruta mobiliari urbà”, així com “incompleix l’ordenança de civisme municipal (article 18.4), cosa que pot ser constitutiu d’infracció administrativa”, assegura. Per això demana “que l’ equip de Govern de CiU prengui les mesures necessàries”.

En aquest sentit apunta que els autors “de la infracció” assumeixin el cost econòmic un cop valorats els danys de la campanya: “que se’ls apliqui la sanció administrativa corresponent per infringir l’ordenança de convivència i via pública”, diu Joan Antoni López Noguera.

 

FOTO: Monument de la Patum encintat de groc, a la rotonda del Passeig de la Pau de Berga. AUTOR: Ricard Codina

X