El regidor del PP de Berga demana que el Patronat de l’hospital Sant Bernabé doni explicacions sobre l’eficiència del centre

El regidor del PP de Berga i membre del Patronat de l’Hospital Comarcal Sant Bernabé, Joan Antoni López Noguera, demana al president del Patronat i alcalde de Berga, Juli Gendrau, que doni explicacions públiques sobre l’eficiència de l’hospital, després de donar-se a conèixer els Resultats de l’Agència de Qualitat i Evaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), tal com ja va publicar aquest mitjà. Se situa com un dels centres sanitaris públics catalans per sota de l’estàndard, i per tant dels menys eficients, després d’haver avaluat diferents paràmetres i indicadors. Pots consultar l’informe.

López Noguera insta a l’alcalde i president del Patronat de l’Hospital a convocar una reunió extraordinària del Patronat per explicar els resultats de l’informe i per què es diu que el Sant Bernabé és un dels menys eficients. Així com també exposar i argumentar si realment l’hospital de Berga pot perdre el 5% del pressupost de l’any que ve per ser un dels menys eficients i no assolir una sèrie d’objectius, “i quines repercussions tindria això en el seu funcionament”, ha dit.

A més, Joan Antoni López Noguera també demana que aquesta reunió sigui oberta al públic, per tal que tots els ciutadans interessats puguin escoltar les explicacions pertinents. D’aquesta manera, segons el regidor popular, es podria apaivagar l’alarmisme que creen notícies d’aquest tipus entre els berguedans.

X