Creu Roja Berguedà fa tallers de ioga, decoració i cuina per recaptar fons per la campanya de Reis

Creu Roja Berguedà ha donat el tret de sortida a la campanya nadalenca aquest cap de setmana a Bagà. Ara, es faran tres activitats més a Gironella i Puig-reig. Unes i altres serviran per recollir diners i poder comprar joguines i material escolar per a nens i nenes de famílies necessitades de la comarca, perquè tots rebin regals la nit de Reis. L’any passat, se’n van beneficiar 141 infants de la comarca, per indicació dels Serveis Socials de tots els municipis, excepte Berga, on la campanya de Reis és responsabilitat de Càritas Parroquial.

Les activitats culturals i d’oci que programa Creu Roja Berguedà les organitzen o dirigeixen persones voluntàries, que ho fan de manera gratuïta i desinteressada. Les persones que s’inscriuen han de pagar una petita entrada que serveix per finançar els regals. També es poden fer donacions de joguines noves o de material escolar als locals de Creu Roja a Berga (carrer Barcelona, 26) i a Gironella (carrer Sant Joan Baptista de La Salle, 3).

La campanya té per eslògan ‘No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets’. Després de la festa d’inauguració a Bagà, que es va fer el dissabte 22 amb animació infantil, els tres tallers al Baix Berguedà s’han programat per al 27 de novembre, el 10 i el 16 de desembre.

El dijous 27 de novembre, es farà un taller de ioga a la Llar d’Avis de Gironella. Serà a les 8 del vespre i anirà a càrrec de la professora Gemma Estrada.

El dimecres 10 de desembre, a 2/4 de 9 del vespre a l’Ajuntament de Puig-reig, taller de decoració amb Magda, de la Floristeria Les Flors

I el dimarts 16 de desembre, a les 9 del vespre a la Llar de Gironella, taller de cuina a càrrec del restaurant La Cabana de Berga.

Les entrades per als tallers de ioga i de decoració valen 5 euros, i per al taller de cuina, 10. Tota la recaptació es destinarà a la campanya de joguines.

X