First Stop

Berga, Societat

La nova junta de la UBIC Berga reforça els eixos comercials de la ciutat

Berga Comercial ja té nova junta. Després que fa dos mesos l’anterior junta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Berga (UBIC) -presidida per Marc Vilà- anunciés la intenció de dimitir tant per motius professionals que dificultaven atendre les tasques que comporta el càrrec, com també perquè consideraven que calia reformular la gestió de Berga Comercial, ara l’entitat comença una nova etapa.

La junta d’aquests tres últims anys ha passat el relleu a un grup decomerciants, de moment una junta gestora que encara no ha escollit president, que conduirà la dinamització comercial de Berga donant-li un gir, potenciant més tots els eixos de comerç que hi ha a la ciutat. Una nova UBIC que s’estrena més oberta i participativa “i amb moltes ganes de treballar pel comerç de la ciutat”, ha dit a Ràdio Berga Ermínia Altarriba, una de les membres de la nova junta.

La nova junta vol donar més pes a cada eix comercial de la ciutat: el Vall (plaça Viladomat i passeig de la Indústria), el carrer Major, el triangle comprès entre el carrer del Roser i el passeig de la Pau, i fora eixos (la resta d’establiments de la ciutat). En aquest sentit, els representants de cada eix gestionaran el seu sector i ho coordinarà la junta, de moment per una dotzena de persones. “Tot i que fins ara ja es tenia en compte que hi hagués representació dels diferents eixos comercials de Berga, ara la idea és que siguin els eixos els que decideixen les accions de dinamització al seu sector i després es traslladin a la junta per posar-les en comú i treballar-les conjuntament”, ha concretat Altarriba.

Campanya de Nadal

Amb l’objectiu de potenciar el comerç a Berga, s’aniran fent diferents accions. Ara, els esforços se centren en la campanya de Nadal, que inclourà per exemple propostes d’animació, un sorteig, un tast de vins, una jornada d’accions solidàries, i entre d’altres, activitats lúdiques d’animació pels infants sobre el món del circ. Tot plegat per dinamitzar el comerç i incentivar les vendes a Berga durant les festes nadalenques.

Llums de Nadal

El Passeig de la Indústria de Berga ja fa uns dies que llueix les llums de Nadal, i aquests dies es van col·locant a la resta de la ciutat. L’encesa és prevista per al dia 6 de desembre. Com en els últims anys, cada eix comercial s’organitza per llogar o comprar les llums i l’Ajuntament les col·loca i es fa càrrec de la despesa d’energia.

Accions de dinamització Berga Comercial Campanya de Nadal Eixos comercials Llums de Nadal Nova junta UBIC

Estic amb tu

Comentaris