L’Ajuntament de Berga inicia obres de pavimentació a la drecera de Queralt

L’Ajuntament de Berga inicia aquest dilluns, 24 de novembre, obres de pavimentació al camí de la drecera de Queralt, en el tram entre Cal Nen i la intersecció amb la carretera BV-4242. L’objectiu de l’actuació és arranjar i millorar l’accessibilitat en aquest vial. Mentre durin els treballs de pavimentació, la previsió és que aquest tram de camí quedi tallat al trànsit.

A més, també es preveu complementar l’obra amb marques vials en tot el tram de camí, millorar la senyalització vertical, i arranjar zones localitzades del paviment de l’aparcament de baix de la Font Negra.

Aquestes intervencions, que aniran a càrrec de l’empresa Pasquina, SA, estan pressupostades en 36.285’54 euros (IVA inclòs). Les subvenciona la Diputació de Barcelona.