Bagà, Comunicació

El programa ‘Divendres’ de TV3 fa parada a Bagà

El programa ‘Divendres’, que s’emet cada tarda per TV3, serà aquesta setmana a Bagà. L’equip mòbil d’exteriors, encapçalat per Espartac Peran, viatja cada setmana a una població de Catalunya per conèixer-la de prop, i en aquesta ocasió l’escollida és Bagà.

Des del plató dels estudis de Televisió de Catalunya a Sant Joan Despí, el presentador Xavi Coral farà diverses connexions amb la plaça Galceran de Pinós de Bagà, on s’instal·larà l’equip mòbil i des d’on participaran col·laboradors habituals de ‘Divendres’ com l’escriptor Màrius Serra, el meteoròleg Dani Ramírez, i el cuiner Pep Nogué, entre d’altres que faran els seus espais des d’aquesta població de l’alt Berguedà.

A més, Bagà farà promoció dels seus potencials turístics. Per exemple, es parlarà de la celebració de la Fia-Faia cada nit de Nadal, s’ensenyaran els principals racons de la vila, es mostrarà la riquesa gastronòmica del Berguedà, i no es passarà per alt la proximitat de Bagà amb el Túnel del Cadí. Aquests seran alguns dels temes que es tractaran. Serà, segons l’alcalde, Nicolás Viso, “un bon aparador pel nostre municipi”.

Divendres Programa TV3

Estic amb tu

Comentaris