El vent obliga als Bombers a fer una quinzena de sortides al Berguedà per diferents incidències

Els Bombers de la Generalitat han hagut de fer, fins les 8 del vespre, quinze sortides a conseqüència del vent. Les fortes ventades que bufen a tot Catalunya afecten també al Berguedà i s’han registrat incidències a diferents punts de la comarca.

A Berga ciutat, els Bombers han hagut d’actuar per un arbre caigut al mig del carrer a la Serra de Casampons. També ha caigut un arbre i un fanal al passeig de la Indústria. El cartell de l’antic Mercadona es desprenia. També ha estat a punt de caure una persiana al carrer Major. S’ha hagut d’actuar per fixar una planxa d’un edifici al carrer Sant Bartomeu que també perillava. Així com també les teules d’una barraca del Callissot de la Gratella. Al carrer Barcelona ha caigut la tapa d’una xemeneia. A la Gran Via, s’ha trencat la vidriera d’una botiga. I a la carretera BV-4242 ha fet falta sanejar una teulada.

A Casserres, s’ha tombat un pal elèctric. A Guardiola de Berguedà s’ha trencat un vidre de la parada de bus que hi ha just davant del Parc de Bombers. També hi ha hagut despreniment de pedres a la B-400, en aquest municipi. A Gironella ha estat a punt de caure un voladís metàl·lic. I a Cercs, han caigut arbres al camí de Peguera i també al carrer Sant Jordi de Cercs.

FOTO: Vidres trencats al bazar xinès del carrer Gran Via de Berga. Autor: Jaume Fíguls

X