El Ballet de Moscou actua a Berga amb l’espectacle ‘El Trencanous’

El Ballet de Moscou torna a Berga, amb l’espectacle ‘El Trencanous’, de Txaikovski. Fa un any i mig la companyia va ser ja a la capital del Berguedà amb ‘El llac dels cignes’, i en aquesta ocasió ho fa amb una altra obra on tampoc no hi falta la força de l’experiència del Ballet de Moscou, la qualitat i la passió per la dansa de ballarins i coreògrafs dels ballets russos.

Aquesta companyia es va fundar l’any 1989 quan el director Timur Fayziev, solista de les millors companyies russes des de la seva adolescència, la va posar en marxa amb l’objectiu de difondre i contagiar la seva passió per al món del ballet. Des de la seva creació ha fet més d’un miler de representacions i més de 60 gires per tot el món. Ara fa parada a Catalunya i en concret avui dimecres, 10 de desembre, a Berga.

El Ballet de Moscou captiva al públic, i aquest cop ho farà amb un clàssic de la dansa com és El Trencanous, un conte de Nadal, es podrà veure avui a Berga. Hi participen uns 35 ballarins i coreògrafs, amb Cristina Terentieva i Alexei Terentiev com a solistes.

El muntatge es farà a les 9 del vespre al Teatre Municipal. Les entrades es poden comprar a www.4tickets.es/balletdemoscu o bé a la taquilla, al preu de 35 euros. Per a grups de com a mínim dotze persones el preu surt per 20 euros l’entrada.

Rafael Oliver, traductor de les funcions que es fan a Catalunya, ha destacat en una entrevista a Ràdio Berga la “qualitat de l’espectacle, l’extraordinari muntatge, el vestuari i l’escenografia. Val molt la pena”, ha dit.

X