Talls de circulació i prohibició d’estacionament a diversos carrers de Berga durant la cavalcada

En motiu de la cavalcada de Reis, aquesta tarda de dilluns 5 de gener, a Berga hi haurà alteracions de trànsit, de les 4 de la tarda a les 8 del vespre.

Es prohibirà la circulació pels carrers per on passarà la comitiva reial, així com també l’estacionament a la majoria d’aquestes vies. Les afectacions, segons ha informat l’Ajuntament de Berga, en els següents carrers: passeig Vila de Casserres amb Marià Obiols, rotonda de la plaça Gernika, carrer Pere II, Mestre Pedret, Salvador Espriu, Avinguda del Canal Industrial, Rasa dels Molins, rotonda Guillem de Berguedà, carrer Guillem de Berguedà amb carrer Barcelona, Barcelona amb carrer Josep Badia Sobrevies, el passeig de la Pau en sentit ascendent i descendent), carrer Bacelona direcció Gran Via, Frai Frederic amb Dr Fleming, Comte Oliba amb Gran Via, Comte Oliba amb carrer Sardana, i ronda Queralt amb plaça Catalunya.

Per aquest motiu, es recomana evitar l’accés amb vehicles per l’entrada sud de Berga, per l’accés direcció Avià, i fer-ho per la variant C-26. Així, els vehicles que necessitin accedir a Berga centre, es recomana que ho facin per la C-16 en les seves entrades per Berga centre i Berga nord.