Cars Berga

Gironella, Societat

Crema un terrat cobert per una marquesina d’una casa de Gironella

Crema un terrat cobert per una marquesina d’una casa de Gironella

Un incendi ha cremat aquest matí el terrat d’un habitatge de Gironella, concretament ubicat molt a prop del restaurant Cal Pajares, al barri de la Font dels Tórracs. Es tracta d’una casa de planta baixa i pis amb terrat-traster al capdamunt, que és el què s’ha vist afectat pel foc.

La terrassa afectada estava coberta per una marquesina de fibra que per causes que es desconeixen s’ha encès provocant una explosió que s’ha deixat sentir entre el veïnat, així com una visible columna de fum negre.

Tot i l’espectacularitat de l’incident, no hi ha hagut danys personals importants ni tampoc ha fet falta fer cap desallotjament , segons han informat Bombers. Sí que dues ambulàncies del SEM han anat fins a la casa afectada i han hagut d’atendre i traslladar a una dona amb símptomes d’intoxicació lleu per fum.

 

Els bombers han rebut l’avís a les 10.23h del matí i d’entrada s’hi han desplaçat 6 dotacions dels Bombers. Vehicles que s’han anat retirant a mida que s’ha vist que el foc es podia controlar. Amb 25 minuts s’ha donat del tot per apagat.

FOTO portada: El fum negre s’ha pogut veure des de diferents punts de Gironella. AUTOR: Josep Codina

Foc Font dels Tórracs Incendi Terrat

Estic amb tu

Comentaris