Esports

El pilot d’Avià Marc Coma se situa líder al ral·li Dakar

El pilot d’Avià Marc Coma se situa líder al ral·li Dakar

El pilot d’Avià Marc Coma és el nou líder de la classificació general en motos després que Joan Barreda hagi dit adéu a les seves opcions de victòria al Dakar. Coma es va veure beneficiat pels problemes mecànics que va patir a l’etapa d’ahir del ral·li el castellonenc Barreda, que va perdre més d’una hora i mitja. L’avianès lidera la classificació general amb 9 minuts i 11 segons d’avantatge sobre el portuguès Paulo Gonçalves, que és segon; i 11 minuts i 11 segons respecte al xilè Pablo Quintanilla, que es va emportar la victòria d’etapa.

Després de la dura jornada d’ahir, avui dimarts novena etapa del ral·li Dakar. De moment, el liderat en motos és per a Marc Coma, que ahir es va sobreposar als problemes del terreny, amb una alta concentració de sal que se li va incrustar al motor. Finalment, va poder posar en marxa la moto i acabar una etapa que va ser polèmica per culpa del mal temps. Per exemple, Jordi Viladoms es va veure obligat a abandonar en no poder reparar una avaria a la seva KTM. En canvi, Laia Sanz va escalar fins a la novena posició de la general de motos.

Dakar Marc Coma Ral·li

Estic amb tu

Comentaris