El Berguedà aposta per tallers per reduir el consum energètic a les llars

El Consell Comarcal del Berguedà, en col·laboració amb diferents ajuntaments, posa en marxa tallers d’estalvi energètic. Van destinats a persones i famílies que tinguin ganes de millorar l’economia domèstica, reduir i optimitzar el consum energètic a les llars.

Els tallers s’iniciaran la setmana que ve, dilluns 19 de gener, a Cercs. I altres municipis com Berga, Guardiola de Berguedà i Olvan també faran sessions aquest mes de gener. I al febrer s’hi afegiran les poblacions de Bagà, Berga, Avià i Gironella.

[table id=26 /]

Són tallers gratuïts i consisteixen en quatre sessions pràctiques a càrrec de l’ambientòloga berguedana Sònia Llamas. Cada sessió tindrà una durada de dues hores i l’horari serà de 6 a 8 de la tarda en dependències municipals. Les persones interessades s’han de posar en contacte amb les oficines d’atenció dels ajuntaments perquè les places són limitades.

Aquesta acció se suma al programa comarcal de lluita contra la pobresa energètica que impulsen les àrees de Serveis Socials, Medi Ambient, Consum i Inclusió Social del Consell Comarcal del Berguedà, amb la col·laboració de Càritas, Creu Roja i voluntaris de ‘La Caixa’. L’objectiu que persegueix el programa és frenar les conseqüències d’una problemàtica que cada vegada afecta a més població del nostre territori.