Gironella, Esports, PLAY

Jordi Riba, un gironellenc a l’equip campió del mundial de ral·lis

Jordi Riba, un gironellenc a l’equip campió del mundial de ral·lis

Sébastien Ogier ha aconseguit guanyar les dues últimes edicions del Mundial de Ral·lis al volant d’un Volkswagen. La marca alemanya ha aconseguit acabar així amb l’hegemonia de Citroën, que, amb el pilot Sebastian Loeb com a gran artífex, havia guanyat el mundial els 9 anys anteriors. Volkswagen ha irromput en el món dels ral·lis amb força i ho ha fet amb un berguedà a les seves files.

Ell és el Jordi Riba, és de Gironella, fa d’enginyer de cursa de la marca des de que va començar a competir al Mundial al 2013, i aquests dies s’està preparant per l’inici del Mundial 2015, que comença aquest dimecres a Montecarlo. Per aquest motiu, el tenim al telèfon per tal de descobrir més detalls d’aquesta gran experiència que va començar tot just fa dos anys i que a dia d’avui encara continua.

 

Foto: Jordi Riba aixecant el trofeu de campions del món de ral·lis al costat de Sébastien Ogier i Julien Ingrassia.

Campions del món de ral·lis Jordi Riba Volkswagen

Comentaris