Iniciativa confirma a Joan Torres com a alcaldable per Berga

Joan Torres serà el cap de cartell d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) per a les properes eleccions municipals a Berga. El president del comitè d’empresa de l’hospital Sant Bernabé, de 49 anys, és el coordinador d’Iniciativa a la ciutat des del juliol passat. Des d’aleshores, ha estat la cara visible de partit, i s’ha deixat veure, per exemple, en el debat que va organitzar l’Assemblea Nacional Catalana, el passat mes de desembre, sobre el procés sobiranista. Torres ha expressat la voluntat d’Iniciativa de treballar per Berga i s’ha posat com a objectiu poder aconseguir un o dos regidors al plenari municipal.

ICV no té actualment representació al ple, però Torres ja ha dit a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà.cat que, de cara a aquestes eleccions, s’ha volgut donar un gir per intentar aconseguir-ne. De fet, la necessitat de renovar la coordinació del partit d’esquerres de cara a les properes eleccions municipals que tindran lloc al maig del 2015, ja fou el motiu de la substitució de Josep Antoni Hernández, candidat a l’alcaldia en els últims comicis municipals, quan va haver-hi el nou nomenament del càrrec de coordinador, quedant en mans de Torres que ja portava molts anys dins del món sindical.

Torres afronta el càrrec amb il·lusió i moltes ganes de treballar, plantejant-se aconseguir l’expansió del projecte ecosocialista a Berga, així com també poder aconseguir la representació a l’Ajuntament. Joan Torres, de 49 anys d’edat i empleat a l’Hospital Comarcal de Sant Bernabé és coordinador d’ICV a Berga des de mitjan juliol passat i, ara, en serà també el cap de cartell de cara a les eleccions municipals.

 

X