ERC de Berga instal·la una parada al Vall els dissabtes per incloure al programa les propostes dels ciutadans

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Berga instal·la una parada al Vall per captar les propostes i inquietuds dels ciutadans durant el període de precampanya. La formació, amb la cap de llista Ermínia Altarriba al capdavant, ha presentat aquest dissabte el seu lema de precampanya: ‘Un nou país. Amb tu, canviem Berga’ i ha posat a disposició dels ciutadans, al passeig de la Indústria durant el mercat setmanal de dissabte, una pissarra en què tothom qui ho volgués podia penjar els seus suggeriments i queixes per tal, han remarcat els responsables del partit, de configurar un programa electoral encaminat a proposar “una Berga millor, més participativa”. Tal i com ha detallat també la mateixa Altarriba als mitjans.

ERC BERGAEl partit republicà serà a partir d’ara cada dissabte al matí al passeig de la Indústria, durant el mes de març, per explicar els eixos del seu programa i convidar així als ciutadans a implicar-se en la confecció de prioritats del seu programa. Ermínia Altarriba ha detallat, de fet, que el que es vol fer, si aquest partit guanya les eleccions del proper 24 de maig, és: “Aconseguir una Berga més cohesionada i justa, amb la participació de tots els seus ciutadans sense diferència d’orígen”. També s’apostarà “per l’ocupació, perquè necessitem una ciutat més dinàmica i emprenedora”.

D’altra banda, per la cap de llista d’ERC, Ermínia Altarriba, les eleccions municipals del 24 de maig són el primer pas cap a la cita electoral del 27S. “La República catalana també s’ha de construir des dels Ajuntaments”, ha recordat.

A Ermínia Altarriba l’acompanyaven en la parada del Vall diferents militants d’Esquerra, i el president d’ERC a Berga, Jaume Giménez.

Ambdós han assegurat que encara no hi ha, però, una llista configurada de l’equip que acompanyarà la cap de cartell a les eleccions del maig. El nom i cognoms de les persones que en formaran part es donarà a conèixer quan aquesta s’hagi enllestit, més endavant.

FOTOS: Ermínia Altarriba i Jaume Giménez, atenent els mitjans dissabte, al passeig de la Indústria de Berga. AUTORA: Pilar Màrquez