La Cambra de Comerç de Barcelona atorga la medalla d’honor a l’exdelegat berguedà Enric Montañà

JosepVallès-EnricMontañà-JordiFerrerLa Casa Llotja de Mar de Barcelona ha acollit, aquest dimarts, la imposició de medalles d’honor als presidents de Consell de Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona que han deixat el càrrec recentment. El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, ha guardonat amb la medalla d’honor de la institució als exdelegats de la Cambra al Berguedà, el Maresme i l’Anoia. Enric Montañà ha rebut així el guardó per la seva tasca al capdavant de la delegació del Berguedà entre els anys 1998 i 2014.

Enric Montañà, nascut a Berga l’any 1942, va ser nomenat delegat de la Cambra de Barcelona al Berguedà l’any 1998 i va finalitzar-ne la seva trajectòria recentment. En aquests anys, tal i com han volgut recordar des de la Cambra de Comerç de Barcelona, Montañà ha intervingut en diverses iniciatives en matèria d’infraestructures i empresarials. N’han destacat “el seu paper impulsor” en el desdoblament de l’E-9 per convertir-la en un eix europeu, comunicant el port de Barcelona amb França. També el fet que “fomentés la connexió entre les empreses del sud de França i la comarca gràcies a la seva relació amb la Cambra de l’Ariege”, i que “aglutinés els principals agents turístics de la comarca per dissenyar el Pla de desenvolupament Turístic de la Comarca del Berguedà”.

A l’acte hi han assistit, a més dels homenatjats, l’actual coordinador de Delegacions de la Cambra, Oriol Guixà, el director de Delegacions de la Cambra, Josep Francí, i els actuals presidents de Consell de les delegacions de la Cambra.

Els presidents de Consell de la Delegació són nomenats pel president de la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquest càrrec de confiança de Presidència s’exerceix fins a la renovació del Ple.

X