L’exposició itinerant de la Patum fa parada a Maçanet de la Selva

A partir d’aquest dissabte, 2 de maig, i fins el 12 del mateix mes – amb la possibilitat que finalment s’allargui fins a final de mes, depenent de la disponibilitat de l’espai en funció de les necessitats de la campanya electoral – l’exposició itinerant de la Patum estarà exposada a Maçanet de la Selva, a la comarca de la Selva.

Aquesta exposició ha estat concebuda per divulgar i difondre la festa màxima de la ciutat arreu del món, incidint en els seus aspectes històrics, sociològics i culturals; de tal manera que els seus visitants puguin percebre una idea el màxim aproximada possible de què és la Patum.

Fins a dia d’avui, aquesta exposició ja ha visitat els municipis de Vilafranca del Penedès, Súria, Granollers, Cervera, Banyoles i Prat de Comte.

“Actuant d’ambaixadora de la festa i de la ciutat, l’exposició itinerant de la Patum es podrà visitar a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal”, segons han explicat als mitjans fonts de l’Ajuntament de Berga.

La presència d’aquesta exposició a Maçanet de la Selva s’emmarca dins la XXV Fira de Pagès i Artesania que se celebrarà en aquesta població el cap de setmana del 2 i el 3 de maig.

X