Trobat mort l’home de 50 anys desaparegut als Rasos de Peguera

Trobat mort l’home de 50 anys desaparegut des d’aquest dimecres als Rasos de Peguera, al terme municipal de Castellar del Riu.

Esteve S. hauria sortit a passejar als Rasos de Peguera per fotografiar orquídies silvestres, una de les seves aficions, però ja no va tornar a casa a l’hora de dinar. Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra havien activat aquest dijous al matí la recerca d’aquest veí de Sant Jordi de Cercs, la desaparició del qual es va denunciar a les 22.53 hores d’ahir dia de Sant Joan, després que en sortir d’excursió al matí, no tornés a casa seva tampoc en fer-se fosc.

Durant la nit l’havien buscat pels voltants del refugi de Rasos de Peguera. Avui, tres dotacions terrestres, un helicòpter, una unitat canina i el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra han reprès la recerca des de primera hora del matí, però finalment s’ha trobat el seu cos, segons han avançat fonts dels Mossos d’Esquadra. També han participat en la recerca el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), membres dels Agents Rurals, de Protecció Civil i voluntaris.

Es creu que podria haver caigut d’un barranc mentre caminava.

Pels volts del migdia s’ha localitzat, de fet, el cos sense vida de l’home a una zona d’esbarzers proper a un salt d’aigua.

Ampliat a les 14.45.