Del 29 de juny al 4 de setembre tornen els tallers artístics a Berga, enguany amb ampliació horària

Un any més, amb l’arribada de l’estiu i la finalització del curs escolar, tornen a Berga els tallers Artístics a mans de l’Ajuntament de Berga en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Els tallers, destinats a infants a partir de 3 anys i fins a 6è de primària es faran del 29 de juny al 4 de setembre al Centre Cívic (c/ Mestre Pedret,2).

Una de les novetats dels tallers d’enguany és l’ampliació de l’horari d’aquests amb la voluntat d’adaptar-los a les necessitats de les famílies. Així, en aquest sentit, els usuaris i usuàries es podran optar a tres franges horàries diferents depenent de si volen fer només matins (de les 8.50 hores a la 1 del migdia); matí i quedar-se a dinar (de les 8.50 del matí a les 3 de la tarda); o bé matí i tarda amb dinar inclòs (de les 8.50 del matí a les 5 de la tarda).

Una altra de les novetats és la possibilitat d’admissió dels infants que facin els 3 anys durant el 2015, amb l’objectiu de no excloure els més menuts.

Aquest any, els tallers artístics es duran a terme partint de l’eix temàtic dels programes d’entreteniment a nivell televisiu, a partir dels quals es treballaran diferents aspectes. Així, es faran tallers de cuina, manualitats, concursos, experiments, trucs de màgia, i es posaran a prova les habilitats dels i les participants, així com tampoc no es passarà per alt el treball sobre la Patum, entre molts d’altres.

Per a més informació sobre preus i inscripcions es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Berga, des d’on també es pot descarregar el full d’inscripció que cal fer arribar a la mateixa Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El full d’inscripció també es pot trobar a la mateixa OAC i el pagament dels tallers cal fer-lo als Serveis Econòmics de l’Ajuntament de Berga.

FOTO: Imatge promocional dels tallers a Facebook. FONT: Ajuntament de Berga