Borredà, Política

Borredà dóna a conèixer el cartipàs i fa públics els sous de les dues regidores amb dedicació del 65% a l’executiu

Borredà dóna a conèixer el cartipàs i fa públics els sous de les dues regidores amb dedicació del 65% a l’executiu

L’equip de govern de Borredà, de Compromís per Borredà – Candidatura de Progrés (CP) marca vinculada al PSC, ha donat a conèixer aquesta setmana els nous càrrecs per al nou mandat. De manera que l’executiu ha decidit ja i ha passat per ple municipal quin serà el cartipàs del municipi per als propers quatre anys.

En aquest sentit, Joan Roma, alcalde històric del poble, assumeix les àrees d’Urbanisme, Obres i Serveis, així com Governació, Hisenda, Medi Ambient i Turisme. Concepció Barniol serà la primera tinent d’alcalde, i responsable de les àrees d’Ensenyament, Gent Gran, Noves Tecnologies, Món Rural i Cultura.

Així mateix, Anna Maria Cunill serà segona tinent d’alcalde i s’encarregarà de les regidories de Serveis Socials, Joventut, Esports i Festes. Rosa Maria Soler ha estat nomenada, a més, adjunta a la primera tinent d’alcalde.

També, i segons s’ha aprovat al plenari del passat dilluns 22 de juny, les dues tinents d’alcalde tindran una dedicació d’un 65%, amb un sou de 750 euros al mes; no compatible amb les compensacions establertes per assistències a plens i comissions que seran de 40 euros, per la resta de membres del consistori.

Ajuntament de Borredà Compromís per Borredà Dedicació Joan Roma PSC

Estic amb tu

Comentaris

 • Esteve Amills Sisó

  A la foto els 3 regidors de la CUP NO HI SURTEN, perquè es van negar a retratar-se amb ells (aixó no ho expliquen).
  750 €/mes per 65% de dedicació, son 1.150 €/mes per 100%. Un sou molt superior al salari mínim de 645 €/mes, que cobra la gran majoria. La feina la fa tota l’arcalde, que per aixó, diu ell NO COBRA RES. Només Dietes (no s’especifica quines, ni quant).
  Les dues tinents d’alcalde tenen feines subsidiaries. Per exemple, en la anterior legislatura, una es dedicava a estar en un despatx del Consultori Mèdic, escoltant tot el que es deia, entre veïns i professionals, i entre professionals mateixos..
  Aixó va ser reconegut per el I.C.S. en escrit de disculpa a denúncia meva. Que posteriorment s’ha denunciat als jutjats.
  Els Inspectors de Protecció de Dades en visita el març últim, també ho van constatar. I estan en curs dos Expedients de Sanció per Infracció Greu per part de la A.C.P.D. Que un cop siguin públics, serviran per presentar un Recurs Contenciós Administratiu contra l’ajuntament de Berga.