Els bombers rescaten un veí de Sagàs, ferit greu en precipitar-se amb el cotxe per un barranc a la Quar

Un veí de Sagàs va resultar ferit greu ahir a la tarda quan el seu cotxe va precipitar-se per un barranc de fins a 20 metres al camí de les Heures, en terme municipal de la Quar. Segons fonts de Bombers de la Generalitat, per la dificultat del terreny que va fer que el cotxe – un Seat Panda – quedés situat en una zona boscosa i en força mal estat,  hi van intervenir fins a 6 dotacions d’aquest cos, entre els que s’hi van comptar membres del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE) i el Grup d’Emergències Mèdiques (GEM).

Finalment, la persona ferida greu va poder ser evacuada en helicòpter a l’Hospital General de Manresa, mentre que el copilot va ser traslladat a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga.

Tècnics del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) van relatar, a més, que es va tractar d’un rescat força complicat per la complexitat de traslladar els ferits en llitera per una zona boscosa i de difícil accès.

X