La Pobla de Lillet fa un pas més en les obres del pavelló i ja en fa ús com a pista coberta polivalent

La Pobla de Lillet estrena el futur pavelló del municipi. Queden encara fases d’obres pendents perquè el pavelló sigui una realitat però s’han fet passos endavant i és ja una pista coberta. Fins aquest estiu era una pista descoberta, només amb una teulada de fusta “feta malbé, amb filtracions d’aigua”, ha apuntat  l’alcalde, Vicenç Linares, satisfet que s’avanci en aquest equipament llargament reivindicat a la Pobla. S’han fet els tancaments i ara se’n pot fer ús com a sala polivalent per a diferents actes. Uns treballs que han tingut un cost de 115.000 euros.

Per a la pràctica esportiva encara s’haurà d’esperar uns mesos perquè de moment el terra està encimentat, falta posar-hi el parquet o material sintètic que permeti jugar-hi partits. L’alcalde confia que a mitjans de l’any que ve es pugui disposar del terreny de joc. Una obra que té un cost de 70.000 euros i que l’Ajuntament espera finançar amb un ajut econòmic, “estic amb negociacions aquests dies amb la Diputació per aconseguir aquests diners i tirar endavant l’obra”, ha dit Linares.

Però el pavelló encara no estarà del tot acabat un cop s’hagi posat el terra, que serà el següent pas, així com també polir temes de seguretat com ara mesures de protecció a les parets. Llavors, restarà pendent una tercera fase per fer els vestidors. “Es faria més endavant, a mida que s’aconsegueixin les subvencions necessàries”, ha comentat Vicenç Linares, que no ha esmentat el cost d’aquesta actuació.

El pavelló de la Pobla de Lillet es va començar a construir el 2009 (amb el PSC al govern) i la falta d’ajuts econòmics va impedir tirar endavant l’obra amb el termini previst. Sis anys després, el govern de CiU comença a veure la llum al final del túnel. Encara hi ha molta feina a fer però com a mínim se’n pot fer ús.

Festa Major del Roser, aquest cap de setmana

De moment, aquest cap de setmana ja s’hi faran els actes de la Festa Major del Roser. Una festa en què s’han programat actes diversos i variats, per a tots els públics (vegeu programa). Arrencaran ja aquest divendres, dia 2. El gruix dels actes serà el cap de setmana, dissabte i diumenge. I la Festa es clourà dilluns, amb les darrers propostes.

Festa del Bolet i del Boletaire, 10 i 11 d’octubre, i festa del pubillatge

I el cap de setmana següent continua la festa a la Pobla de Lillet. S’hi celebrarà la Festa del Bolet i del Boletaire (consulteu els actes), que enguany arriba a la 25a edició. Així com també, diumenge, la festa del pubillatge.

De les activitats n’ha parlat a Ràdio Berga i a l’Aquí Berguedà, l’alcalde de la Pobla de Lillet, Vicenç Linares. Pots escoltar l’entrevista clicant l’àudio adjunt:

FOTO: Imatge exterior del pavelló AUTOR: Ajuntament de la Pobla de Lillet

X