PLAY

Joan Roma (PSC): “hem viscut un gran error històric”

Joan Roma (PSC): “hem viscut un gran error històric”

L’alcalde de Borredà, Joan Roma (PSC), ha qualificat de “gran error històric” els fets viscuts aquest 15 d’octubre, dia que Artur Mas compareixia davant de jutge com a imputat per la consulta del 9-N. Ha dit a l’espai de tertúlia política del programa Berguedà Matí de Ràdio Berga que “el despropòsit que suposa la imputació a Mas, Ortega i Rigau no es pot respondre amb una actuació totalment inadequada”, referint-se a la gran concentració davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que va aplegar uns 400 alcaldes, regidors i polítics de tot el país, a part de molta societat civil. No és el cas de Joan Roma, que al seu blog escriu un article titulat ‘No sóc un dels 400 alcaldes’.

Escolta l’opinió de Roma:

El socialista Joan Roma ha parlat d’aquest tema a Ràdio Berga al costat del regidor de CiU a Berga Antoni Biarnés, cap de l’oposició a l’Ajuntament, que ha exposat una visió del tot contrària a la de Roma. Pots escoltar tot el fragment de diàleg amb visions contraposades d’un i altre:

 

 

 

Antoni Biarnés Artur Mas Concentració consulta 9-N Imputat Joan Roma TSJC

Estic amb tu

Comentaris

 • Esteve Amills Sisó

  No es tracte de visions diferentes, es tracte de que el Roma, només sap parlar tergiversant els termes demagògicament.
  I no parlem dels fets, perquè anar a la Festa de la RAZA amb els Guardies Civils, i no anar a donar soport al SEU president (que no oblidi que ho es de tots els catalans). El dia que España l’humiliava.
  Es si més no un despropòsit de un individu que vol fer-ça notar.
  Com sempre.
  RES MES.

  • Josocjo

   En aquest cas, jo també ho veig com el sr. Esteve Amills.

 • Josocjo

  Un altre tros del “discurs” que va fer en Roma a la caserna de la Guàrdia Civil el dia de la seva patrona, i troba a faltar alcaldes i regidors, i afegint que a la vida s’ha de fer el que toca fer, i més sent representant de tots. Sr. Roma, perquè no era a Barcelona recolzant al president Mas?……………ell també és representant de tots, …o és que això vostè només ho fa servir quant l’interessa a benefici propi?……..Os deixo les seves declaracions… “M’hagués agradat trobar-hi altres alcaldes i regidors”, ha lamentat Roma en declaracions als mitjans de comunicació. Pel que fa a la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), l’alcalde socialista ha afirmat que ho “preveia” pel moviment “al qual pertanyen”, tot i que ha criticat que altres partits de la comarca no hi hagin volgut enviar més representació, sigui perquè “hi ha massa coses que es barregen”, ha dit, o pel què diran: “Jo crec que a la vida, hem de fer els que ens toca fer, i quan representem un municipi, el representem en tots els llocs i moments”.

 • Esteve Amills Sisó

  Joan, m’agradaria que en aquest foro de “Aquí Berguedà”, on es dona nom i cognoms, e-mail, i la contrasenya fins i tot, també contestessis el que creiessis escaient. No com fas en el falç foro de “Nació Berguedà”, on poses “anònim”, i et permeten els sense sentit que dius, i falaços atacs, sense identificació.
  Perquè no ho fas aquí, o en el “Comenta-ho” del Regió7, on demanan fins i tot que t’hi inscriguis ???.
  Ja to he dit altres cops, només els escurçons s’amaguen en el “anònim”.