El Cor Giovinetto interpreta ‘Everything’s Alright’, la millor cançó de la tercera gala d”Oh Happy Day’

Per una unanimitat del jurat, el Cor Giovinetto de Puig-reig ha superat la tercera gala del concurs ‘Oh Happy Day’ de TV3 amb la interpretació de la cançó ‘Everything’s Alright’ del musical Jesucrist Superstar. El jove cor berguedà ha aconseguit, per primer cop, els tres vots positius dels membres del jurat, cosa que ha desfermat l’alegria entre els components del grup. A més, al final del programa, se’ls hi ha atorgat el reconeixement com a millor actuació de la nit i això suposa la immunitat de cara a la setmana que ve i l’oportunitat d’actuar obrint el programa de dissabte vinent. Per tant, Giovinetto s’assegura la continuïtat al programa una setmana més. Us deixem, a continuació, el vídeo de l’actuació de la tercera gala.

A més, aquest dissabte, el cor Giovinetto també ha actuat a la Festa dels Súpers, davant milers de persones. Un fet que han qualificat d”increïble‘ a través de les xarxes socials.

X