Berga, Cultura

Els Castellers de Berga arriben als 100 castells de 7 pisos

Els Castellers de Berga arriben als 100 castells de 7 pisos

Els Castellers de Berga sumen ja més de 100 castells de 7 pisos. Dissabte, en el marc del Correllengua, van actuar a la plaça Viladomat de Berga i la jornada va sortir rodona. Després de dos pilars de 4, el primer castell de la tarda era el que havia de ser l’aleta número 100 a castells de 7. Va ser el 4 de 7 amb agulla, de la gamma alta dels 7 pisos igual que les dues construccions següents. Aquest #100d7 va ser molt celebrat entre la colla i el públic assistent.

Però la feina no s’havia acabat. Seguidament van encarar el 5 de 7, el castell sostre dels Castellers de Berga i un castell cada vegada més madur. El tercer castell va ser el 3 de 7 amb agulla, una construcció que a la colla berguedana li ha costat dominar. Però dissabte va sortir molt bé, amb una pinya molt compactada i concentrada. I per posar la cirereta al pastís, es van fer dos pilars de 5 simultanis.

Després de l’actuació al Vall, 250 persones van sopar al local del Castellers de Berga, a Cal Cuberas, i van tancar la festa a La General.

Última actuació de la temporada a Súria

La setmana que ve arriba l’última actuació de la temporada abans de la parada de l’hivern i el canvi de junta directiva i junta tècnica. El dissabte 31 d’octubre els Castellers de Berga actuaran a Súria als costat dels Salats de Súria i dels Castellers del Poble Sec.

FOTO: Un dels castells descarregats aquest dissabte a Berga. AUTOR: Jordi Parera

 

#100d7 Castellers de Berga Castells

Estic amb tu

Comentaris