Cinc persones a l’atur de Cal Riera reben formació per treballar al bosc

Cinc veïns de Cal Riera (Puig-reig) que estan a l’atur han rebut formació introductòria de treball al bosc. formaciocalrieraforestalHa consistit en una formació bàsica de 70 hores en què se’ls ha capacitat per poder fer treballs i gestió forestal, un dels sectors estratègics per la comarca.

Aquesta iniciativa impulsada per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i l’Associació de Veïns de la Colònia de Cal Riera ha posat les bases per la creació d’una cooperativa social per fomentar l’ocupació de les persones amb dificultat d’inserció laboral de la pròpia colònia a través de la gestió de serveis forestals, manteniment, neteja, construcció, electricitat, agricultura social…

Des de l’Agència de Desenvolupament s’aposta per dinamitzar les colònies industrials del Llobregat, no només pel seu patrimoni cultural i històric, sinó també, per viure-hi i treballar-hi.

FOTOS: Participants al curs de formació. AUTOR: Agència de Desenvolupament del Berguedà.

 

X