Càritas Berga demana solidaritat per la Campanya de Nadal

Les famílies que piquen la porta de Càritas Berga demanant ajuda ha anat en augment en els últims anys. L’entitat respon a les demandes entregant-los aliments, productes d’higiene… gràcies a l’aportació ciutadana, a la solidaritat dels berguedans.

En època nadalenca, Càritas Berga fa una campanya especial. La tradicional Campanya de Nadal, amb diferents activitats. Per una banda, torna ‘Il·lumina el Nadal’, que és la venda de llantions per posar a balcons i finestres la Nit de Nadal. El missatge és omplir de llum d’Esperança tot Berga. Se’n venen a diferents establiments comercials i també a escoles.

Per altra banda, les activitats que organitza Càritas es concentren el dissabte 19 de desembre a la plaça Sant Joan. En aquest punt es vendran també llantions solidaris. Es guarniran de desitjos arbres de Nadal.

Durant tot el dia, es recolliran joguines noves o en bon estat. Amb el lema ‘Aquest Nadal 1 infant = 1 joguina nova’ es vol arribar a més de 180 nens i nenes de famílies amb problemes econòmics per comprar-ne.

A 2/4 de 7 de la tarda es farà un berenar solidari de pa torrat,  all i oli de codony i botifarra. I hi haurà l’animació de la Coral Xerics i dels Ranger’s del Berguedà.

X