Fira del Joc i de Nadal a Berga

Si t’agrada jugar i compartir jocs de taula, tens cita aquest diumenge a Berga. Arriba la tercera edició de la Fira del Joc amb un espai destinat a què petits i grans puguin jugar; i amb un altre espai per a botigues i empreses especialitzades en la comercialització de jocs i de joguines. I no hi faltaran iniciatives innovadores en el món del joc. Per exemple, el joc dels aliments viatgers: mapes amb imants que permeten conèixer d’on provenen els aliments.  La mostra segueix l’estructura dels altres anys, tal com ha explicat Òscar Garcia, de CiA de Jocs l’Anònima, promotor de la mostra:

La Fira del Joc de Berga es farà aquest diumenge, 6 de desembre, de les 10 del matí fins a les 2 del migdia i de 2/4 de 5 de la tarda a les 8 del vespre al passeig de la Indústria. I com a novetat, s’incorporarà una sessió golfa dissabte a la nit, pensada per als adults. A partir de les 10 de la nit, aquells que els agrada jugar a jocs de taula ho podran fer a l’hotel Ciutat de Berga.

Una proposta lúdica atractiva per al públic familiar. S’espera que hi passin unes 3.000 persones. A l’espai dels jocs hi haurà monitors per dinamitzar. Des de l’Ajuntament de Berga i per part la Cia de Jocs l’Anònima s’anima a petits i grans a participar a la fira, a “jugar, a comprar, a agafar idees i a passar un bon dia al carrer”. Aquest és l’objectiu, segons Òscar Garcia:

Fira de Nadal

La Fira del Joc va de bracet amb la Fira de Nadal. Enmig de les parades de jocs i joguines hi haurà tota mena de parades nadalenques que vendran els seus productes d’artesania, alimentació, decoració de Nadal… Així doncs, l’esperit nadalenc es respirarà durant tot diumenge al Passeig de la Indústria.

Bon balanç

Òscar Garcia ha fet una valoració “molt positiva” de la primera i segona edició de la Fira del Joc. I el fet d’unir la Fira del Joc i de Nadal també ha funcionat bé. Les carpes destinades al joc han atret sempre molt públic, “per tant anem pel bon camí per consolidar aquesta fira a Berga i si convé ampliar-la”. En aquest sentit, ha dit que “l’any passat hi va haver moments de col·lapse”.

I Francesc Ribera, regidor de Promoció Econòmica de Berga ha fet palesa la voluntat de l’equip de govern de la CUP de la continuïtat d’aquesta Fira del Joc i de Nadal, impulsada pel govern de CiU. “Anirem millorant el què faci falta”, ha dit.

De moment, se segueix la mateixa tònica. També s’ha fet il·lustrat el cartell amb el millor dibuix infantil. Enguany és obra de Laura Camps Perarnau, de 9 anys.

firadeljocdibuixcartell (Medium)

X