El Cor Giovinetto actuarà a Berga en el marc dels actes de Queralt 2016 presentant nou espectacle

El Cor Giovinetto actuarà el diumenge 28 de febrer a Berga.La formació presentarà el nou espectacle que prepara per aquest any. L’actuació s’emmarca en els actes de Queralt 2016 (activitats en motiu del centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt), i els berguedans Giovinetto, finalistes i segons classificats a l’última edició del programa de TV3 ‘Oh Happy Day’ pujaran a l’escenari del Teatre Municipal. L’hora del concert serà a les 6 de la tarda. Tot i que falta un mes i mig, les entrades anticipades ja s’han posat a la venda. Es poden comprar per Internet a queralt2016.fila12.cat, al preu de 14 euros. A taquilla en valdran 16€.

El Cor Giovinetto de Puig-reig (amb membres de Puig-reig però també de d’altres municipis del Berguedà, i també un de Navàs), està format per 12 joves entre 16 i 21 anys. Les sopranos són Gemma Vilanova, Anna Ferrer, Queralt Iglesias i Eva Camposo. Les contralts: Ivette Santamaria, Mariona Puig, Queralt Giralt i Anna Llorens. Els tenors són Martí Pons i Josep Vilardell. I els baixos Marc Font i David Trias. Sota la direcció musical de Marc Font.

El concert tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja, serà la presentació a Berga del nou espectacle que Giovinetto prepara per aquest 2016, i que estarà format per cançons inèdites i d’altres que van interpretar al programa de TV3.

 

X