Restriccions de trànsit a Berga aquest dimarts, 5 de gener

La cavalcada de Reis, aquest dimarts 5 de gener, afectarà el trànsit de diversos carrers de la ciutat. L’Ajuntament de Berga ha informat de les alteracions que es donaran des de les 4 de la tarda fins les 8 del vespre, aproximadament.

El pas de les carrosses de Ses Majestats i la seva comitiva reial obligarà a tallar diferents vies, on tampoc no s’hi podrà aparcar. Per això la Policia Local de Berga recomana prestar especial atenció a la senyalització provisional que ja s’ha col·locat. Les vies afectades seran les següents: passeig Vila Casserres amb carrer Marià Obiols , rotonda de la plaça Gernika, carrers Pere II, Mestre Pedret, Salvador Espriu, avinguda del Canal Industrial amb Gran Via, Rasa dels Molins, rotonda Guillem Berguedà, carrer Guillem Berguedà amb c/Barcelona, Barcelona amb Josep Badia Sobrevies, Passeig de la Pau (sentit ascendent i descendent), carrer Barcelona direcció a Gran Via, Fra Frederic amb Dr. Fleming, Rasa del Canyet amb Dr. Fleming, Comte Oliba amb c/ Gran Via, Comte Oliba amb c/Sardana, i ronda Queralt amb plaça Catalunya.

L’Ajuntament de Berga recomana evitar l’accés amb vehicles per Berga Sud i que per accedir a Berga es faci per la C-16 (eix del Llobregat) entrant per Berga Centre i Berga Nord. Per anar en direcció Avià s’aconsella utilitzar la variant C-26.

 

X