Gironella, Festes

Festa Blanca, aquest dissabte a Gironella

Festa Blanca, aquest dissabte a Gironella

És hivern, temps de neu, i a Gironella, Festa Blanca. Es farà aquest dissabte, 23 de gener, a partir de les 11 de la nit al Local del Blat. Dirigida al jovent, és una nit de concerts i DJs. Per una banda, hi actuarà Nyandú, un grup de música de la la La Torre d’Oristà que canta en català pop, música folklòrica i rock; també els berguedans Thug Life, grup de versions, pujaran a l’escenari del Blat. I per altra banda, punxaran discos Mon DJ, DJ Weah, Dani Ele.

En una entrevista a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà, Roger Coll i Dani Ele, han explicat que esperen comptar amb una bona resposta d’assistents. De fet, de moment s’han venut unes 500 entrades anticipades. Es poden adquirir anticipades, a 6 euros, al bar Xato de Gironella, al Garbí i al MàgicBar de Puig-reig, al bar Embruix de Navàs, i a Rock’n&Classics de Berga. A taquilla costaran 10 euros.

És la quarta edició de la Festa Blanca, que es fa a l’hivern i en què s’aprofita per sortejar dos forfaits (regal del CquiE Centre Quitxalla Excursionista de Puig-reig), i vals de descompte en complements esportius.

FOTO: El grup Nyandú a la foto que il·lustra el cartell que anuncia la Festa Blanca de Gironella

 

Concert Danie Ele DJ Weah DJs Festa Blanca Local del Blat Mon DJ Música Nyandú Thug Life

Estic amb tu

Comentaris