Festa Blanca, aquest dissabte a Gironella

És hivern, temps de neu, i a Gironella, Festa Blanca. Es farà aquest dissabte, 23 de gener, a partir de les 11 de la nit al Local del Blat. Dirigida al jovent, és una nit de concerts i DJs. Per una banda, hi actuarà Nyandú, un grup de música de la la La Torre d’Oristà que canta en català pop, música folklòrica i rock; també els berguedans Thug Life, grup de versions, pujaran a l’escenari del Blat. I per altra banda, punxaran discos Mon DJ, DJ Weah, Dani Ele.

En una entrevista a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà, Roger Coll i Dani Ele, han explicat que esperen comptar amb una bona resposta d’assistents. De fet, de moment s’han venut unes 500 entrades anticipades. Es poden adquirir anticipades, a 6 euros, al bar Xato de Gironella, al Garbí i al MàgicBar de Puig-reig, al bar Embruix de Navàs, i a Rock’n&Classics de Berga. A taquilla costaran 10 euros.

És la quarta edició de la Festa Blanca, que es fa a l’hivern i en què s’aprofita per sortejar dos forfaits (regal del CquiE Centre Quitxalla Excursionista de Puig-reig), i vals de descompte en complements esportius.

FOTO: El grup Nyandú a la foto que il·lustra el cartell que anuncia la Festa Blanca de Gironella