El Berguedà engega la campanya de la Cuina de la Tòfona, amb 9 restaurants

9 restaurants del Berguedà participen enguany a la campanya de la Cuina de la Tòfona, que arrencarà dilluns, 1 de febrer, i s’allargarà fins al 15 de març.

La Cuina de la Tòfona del Berguedà és una de les campanyes gastronòmiques que s’està consolidant amb més força dins del calendari culinari de la nostra comarca, així com la Cuina del Bolet i la Cuina de la Caça, que permeten configurar un calendari anual de campanyes gastronòmiques basades en productes que s’identifiquen amb el Berguedà.

Els comensals podran degustar plats cuinats amb tòfona i menús de tòfona. En aquest sentit, 5 dels 9 restaurants que s’han sumat a la campanya ho han fet oferint menús degustació amb tòfona des dels entrants fins a les postres. Són el restaurant Logos Berguedà (Ametlla de Merola), Ca l’Amagat Rústic Gastrohotel (Bagà), Niu Nou (Bagà), La Cabana (Berga), El Recó de l’Avi (Guardiola de Berguedà). I per altra banda, hi ha 4 establiments que participen en aquesta campanya culinària elaborant plats amb tòfona. Són el restaurant Sala (Berga), Cal Pajares (Gironella), La Nau (Guixaró), i el restaurant hostal Cal Fuster (Serrateix). Consulta els menús de la tòfona.

La campanya gastronòmica de la Cuina de la Tòfona del Berguedà, està impulsada per Hostaleria i Turisme del Berguedà amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

tofona menu 2 tofona menu 3

 

 

 

 

 

FOTOS: Elaboració de plats amb tòfona / AGÈNCIA de Desenvolupament del Berguedà

 

X