El Carnestoltes de Gironella ja compta amb 350 inscrits per la rua de dissabte

A Gironella ja s’hi respira Carnestoltes. Avui, dilluns, la vila ha fet un primer tast del ‘bon rotllo’ de la Perla i la seva comitiva. Enfilats al seu cotxe, han sortit del Local del Blat, han circulat per l’Avinguda Catalunya i han pujat fins a la plaça de l’Ajuntament, on han presentat a la premsa les novetats del carnaval, que no només canvia de dates sinó que introdueix canvis.

De moment, 350 inscrits a la rua

Els actes del Carnestoltes Gironella 2016 arrencaran aquest divendres, 12 de febrer i s’allargaran fins diumenge. Un dels plats forts serà la rua de dissabte a la tarda, on de moment, hi ha 350 persones inscrites. I hi ha temps tota aquesta setmana per apuntar-s’hi (gironella.cat), per tant els organitzadors confien que la xifra serà molt més elevada i permetrà superar la participació dels últims anys. A més, segons ha concretat el regidor de Festes, Lluís Vall, “enguany ja hi ha 4 comparses de més de 80 persones, mentre que els altres any les comparses no superaven la trentena de membres”.

La Perla ha animat a tothom a participar del Carnestoltes de Gironella, on la gresca i la disbauxa estan assegurades, ha dit:

 

perla gironella 2 (Medium)

FOTOS: La Perla, la Tocada del Bolet, la Perla Negra i tota la comitiva enfilats al cotxe, aquest dilluns al matí a la plaça de la vila. A moltes de les façanes, també la de l’Ajuntament, ja hi llueixen grans antifaços / AUTORA: Anna Costa

 

 

 

X