Formació de fusteria i reparació de mobles per a persones amb discapacitat o trastorn mental

Impulsar la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat o trastorn de salut mental és un dels compromisos de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà des dels seus orígens. En aquest sentit ha creat serveis i programes específics per garantir l’accés, la presència i la permanència d’aquestes persones en el mercat laboral, en unes condicions dignes i de qualitat en funció de les seves necessitats específiques.

Ara, se li dóna un nou impuls, des del Servei d’Ocupació de l’Agència, amb el programa Servei integral d’orientació, acompanyament i suport a la inserció laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn de salut mental (SIOAS). Es fa assessorament individualitzat, acompanyament en la recerca de feina, formació en l’ofici de fusteria i reparació de mobles.

En aquest programa hi participen una desena de persones amb discapacitat i/o trastorn de salut mental, que millorar el grau d’ocupabilitat i la qualificació professional en l’àmbit del treball de fusteria i reparació de mobles, tenint en compte les seves necessitats i característiques personals.

El programa està subvencionat pel Departament d’Empresa i Ocupació amb cofinançament del Fons Social Europeu.

fusteria programa ocupacio 2

fusteria programa ocupacio 3

 

FOTOS: Treballs de fusteria del Servei integral d’orientació, acompanyament i suport a la inserció laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn de salut mental / AGÈNCIA de Desenvolupament

 

 

X