‘Entredos’, ‘Zaquizami’ i ‘iTime’, els tres espectacles triats pel públic que es programaran a Berga

L’Ajuntament de Berga ha apostat aquesta temporada per obrir a la ciutadania la cartellera teatral, amb la possibilitat de triar tres de sis espectacles que es proposaven i programar-ne un de teatre, un de dansa i un de circ. Ja s’ha fet el recompte de vots d’aquest projecte ‘Programa’t’ i ja hi ha obres i dates escollides.

En circ, l’obra que es programarà és ‘Entredos’, que ha obtingut 38 vots, un resultat molt ajustat amb els 37 que ha registrat ‘Vincles’. Aquest espectacle dins el ‘Programa’t’ es farà el diumenge 3 d’abril al Teatre Muncipal de Berga.

En dansa, es podrà veure ‘Zaquizami’, de dansa familiar, que ha estat el més votat amb 43 vots (per davant de ‘Time takes the time takes’, amb 26 vots). Es representarà al Teatre Municipal el dissabte 25 de juny.

I en la categoria de teatre, ha guanyat per 49 vots ‘iTime’, del Peyu, (davant els 20 vots que ha registrat l’obra ‘Et vindré a tapar’). Es podrà veure el diumenge 25 de setembre al Teatre Municipal de Berga.

MÉS DETALLS DELS ESPECTACLES clicant aquí

L’obra que donarà el tret de sortida a la programació serà una prèviament escollida ja per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Berga: ‘Només són dones’, que es podrà veure aquest dissabte, 20 de febrer, a les 10 de la nit, al Teatre Municipal. Les entrades es poden comprar a tincticket.com, o reservar-les a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Berga. També es podran comprar el mateix dia una hora abans de la funció. El preu de l’entrada és de 18€ i val 15€ per als menors de 25 anys.

‘Només són dones’ és un espectacle multidisciplinari on hi intervenen la dansa, la música i la interpretació. Els personatges estan interpretats per una mateixa actriu, Míriam Iscla, que interactua amb la ballarina Sol Picó i amb la cantant i compositora Maika Makovski. Les tres disciplines juntes, teatre, dansa i música en viu serviran per fer un homenatge a totes aquestes lluitadores, heroïnes condemnades al silenci i per parlar de la memòria històrica. En aquest sentit, l’obra també s’emmarca dins del projecte ‘Rescatem la memòria. Recuperem la dignitat’, amb actes a Berga.

 

FOTO: Una dels moments de l’espectacle de circ ‘Entredos’, que es podrà veure a Berga el diumenge 3 d’abril 

 

X