El diputat de JxSí Lluís Llach parlarà de la ‘Situació actual Procés Constituent’ a Berga

El cantant i polític Lluís Llach, diputat de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya, serà aquest divendres 29 d’abril a Berga. Oferirà una xerrada-col·loqui sobre la ‘Situació actual del Procés Constituent’.

És un acte obert a tothom, organitzat per l’ANC (Assemblea Nacional Catalana) de Berga, amb la col·laboració d’Òmnium i AJIB (Assemblea de Joves Independentistes del Berguedà). Es farà a les 8 del vespre al Teatre Municipal i els assistents que ho vulguin poden formular preguntes a Llach. S’han de fer arribar al correu electrònic berga@assemblea.cat. El mateix dia és previst que també se li puguin fer preguntes en directe al teatre.

L’acte s’iniciarà amb una introducció musical a càrrec de Marc Travé. Intervindrà Lluís Llach, i també, durant l’acte es farà un petit parlament dels portaveus de l’Assemblea de Joves Independentistes del Berguedà, i hi haurà la presentació del Llibre Blanc per la República Catalana. L’acte serà presentat pel periodista berguedà Carles Solà.