L’Ajuntament de Berga obre el període de sol·licituds per a La Patum accessible

La Patum disposarà, un any més, d’un empostissat a la plaça de Sant Pere habilitat per a persones amb mobilitat reduïda, a la zona de la Berruga. Les persones que en vulguin fer ús han de fer sol·licitud a l’Ajuntament de Berga. Hi ha temps des d’aquest dilluns, 2 de maig, fins al dimarts 17. 

D’acord amb els criteris establerts, l’ordre de preferència per poder disposar d’una plaça en aquest espai serà la següent: les persones amb mobilitat reduïda reconeguda amb el certificat de discapacitat corresponent o barem de tercera persona; les persones amb certificat de discapacitat superiors al 65%; i per últim, les persones més grans de 75 anys.

Els formularis per sol·licitar una plaça a l’empostissat ja estan disponibles a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i a les webs de l’Ajuntament de Berga, de La Patum i d’Inclusió . Els i les sol·licitants han de presentar, juntament amb l’imprès, una fotocòpia del DNI/NIE, i en el cas que sigui necessari, una fotocòpia del certificat de discapacitat.

El dispositiu comptarà, una vegada més, amb la col·laboració de persones voluntàries de Creu Roja i amb un coordinador responsable, juntament amb el suport dels diferents serveis de seguretat locals.