S’inaugura el Cine Catalunya com a seu dels Castellers de Berga, que han actuat a la Fira de Maig

Els Castellers de Berga van actuar ahir, diumenge, al Passeig de la Indústria de Berga, en el marc de la Fira de Maig. Van fer 2 pilars de 4, un 4 de 7, un 3 de 7 amb l’agulla carregat, un 5 de 6, un pilar de 5 i dos pilars de 4 per tancar l’actuació.

Estand a la Fira

estand-castellersEl cap de setmana, dissabte i diumenge, els Castellers de Berga van tenir presència a la Fira de Maig amb un estand on donaven informació a tots el visitants. A més, van fer un sorteig entre tots aquells que han col·laborat amb la primera fase d’adequació del Cine Catalunya, la seu i local d’assaig de la colla castellera. Es va sortejar un lot de productes i l’afortunada va ser Rosa Calderer. El llistat de tots els impulsors del local apareixeran, en les properes setmanes, en una pancarta a l’entrada del Cine Catalunya.

Inauguració del Cine Catalunya

castells al cineDissabte, 30 d’abril, es va fer la inauguració oficial del Cine Catalunya de Berga com a nova seu i local d’assaig dels castellers. Hi va haver parlaments d’Albert Cols (historiador), Mònica Garcia (Ajuntament de Berga), David Font (Consell Comarcal del Berguedà), Margarita Puigbò (Berga Comercial) i van cloure la presidenta Núria Rigola i el cap de colla dels Castellers de Berga Joan Farguell. Un pilar de 4 dins del cine va donar l’espai per inaugurat. A continuació, el nombrós públic va poder menjar i beure i gaudir de les actuacions de Josep M.Cantimplora i PD Urrixic.

Assajos i propera actuació

Seguim amb els assajos cada dimarts i divendres i tornem a actuar el dissabte 7 de maig, a Cervera, amb Margeners de Guissona i Castellers d’Andorra.

FOTOS: 1. Castells (de Josep Pont i Roca) 2. Estand a la fira (Castellers de Berga) 3. Pilar al Cine Catalunya (de David Font)