Gironella construirà dues pistes de pàdel a la zona esportiva

L’Ajuntament de Gironella ha aprovat  el projecte per ubicar quatre pistes de pàdel a la zona esportiva del municipi. En una primera fase, segons la regidora d’Esports, M. Àngels Sallés, es construiran dues pistes, però es reservarà espai per poder ampliar a dues pistes més en un futur.

Les pistes de pàdel tindran un cost de 206.925’04. Es constuiran a l’encreuament de l’Avinguda Països Catalans i el carrer Francesc Macià, just davant del camp de futbol 7, la qual cosa implica la urbanització parcial en què s’hi inclou l’enllumenat, l’aigua i la construcció d’una caseta de serveis i recepció per a les noves instal·lacions esportives. Aquest cost haurà de ser assumit per l’empresa constructora i que exploti el servei, no suposant cap cost per les finances municipals.

M. Àngels Sallés ha destacat la importància d’aquesta obra, com a “compromís per dotar de més serveis esportius al municipi i alhora, donar utilitats als espais municipals que actualment estan en desús”.

Noves places de pàrquing i zona d’autocaravanes

La construcció de les pistes de pàdel va acompanyada d’un projecte complementari d’asfaltatge d’una part de l’aparcament de la zona esportiva. S’eliminarà zona d’aparcament amb sòl de terra i es comtparà amb unes 100 places per aparcar en terreny enquitranat. I per altra banda, segons ha dit l’alcalde, David Font, també es contempla la ubicació d’un espai per a autocaravanes a Gironella, que s’executaria un cop construïdes les pistes de pàdel.

 

FOTO: Previsió de les noves pistes de pàdel en 3D / AJUNTAMENT DE GIRONELLA