L’institut Serra de Noet, de Berga, celebra el 10è aniversari amb activitats diverses

La Secció d’Institut (SI) Serra de Noet, de Berga, compleix deu anys. En motiu del 10è aniversari ha preparat un programa d’actes que arrenca aquest cap de setmana i s’allargarà fins al setembre, amb la voluntat de reunir alumnes, professors i familiars que “han ajudat a fer créixer aquest nou institut a Berga”, apunten. Activitats obertes a tota la ciutadania i centrades en difondre el Projecte Educatiu del centre, especialment en l’àmbit de les arts i els projectes que s’han dut a terme al llarg d’aquests anys.

La primera proposta serà un concert, ‘The Hits’, en què Eduard Freixa i Marc Pusó versionaran la música acompanyats d’un violí i un piano. Es farà aquest diumenge, 22 de maig, a les 6 de la tarda al Pavelló de Suècia de Berga.

De cara al mes que ve, el diumenge 5 de juny, a les 10 del matí, caminada a la Serra de Noet. El divendres 10 de juny, a les 10 de la nit, cinema a la fresca al pati de l’Institut Serra de Noet.

I al setembre, el divendres 16, hi haurà un sopar al pati del centre, a les 9 del vespre.

En paral·lel, del 6 al 23 de juny es podran veure exposicions al Pavelló de Suècia de Berga: ‘Viatges i bolígraf’, d’Àngel Mejías, professor del Serra de Noet; i ‘Elements contemporanis’, dels alumnes.

 

 

X