Rupits, de Gironella, és un dels 12 grups que es poden votar per actuar al Canet Rock

El grup de Gironella Rupits és un dels 12 grups de rock que es poden votar per ser Premi Popular del concurs Sona9. El guanyador actuarà al festival Canet Rock el dissabte 2 de juliol.

Les votacions es poden fer clicant aquí fins aquest diumenge 5 de juny. La votació està oberta per escollir els quatre grups que accediran a la final del Premi Popular, que es farà el dijous 9 de juny a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. Els quatre artistes que hagin obtingut més vots entre els 12 seleccionats en aquesta fase actuaran en directe el 9 de juny a partir de les 8 del vespre  i el públic assistent triarà amb el seu vot la banda que actuarà al festival Canet Rock 2016.

Els grups que participen al premi per Votació Popular són:

Carlovich (pop, Santa Maria del Camí, Mallorca)
Chet (pop-folk, Barcelona) El Fugitiu (rumba-reggae, Manresa)
Geografies (rock, València)
Iuh (folk-rock, Barcelona)
Lafebre (rock, Barcelona)
Lakaste (pop-folk, Figueres)
La Mala Fi (pop psicodèlic, Barcelona)
Miaú (rumba-reggae, Vilafranca del Penedès)
Paper de Plàstic (pop, Barcelona)
Retirada! (rock, Barcelona)
Rupits (soft-rock, Gironella)

El premi per votació popular també inclou una actuació promocional al Centre Cultural Blanquerna de Madrid amb totes les despeses pagades. Per segon any, Canet Rock i Sona 9 han sumat esforços i organitzen conjuntament aquest important premi per a bandes emergents.

El grup Rupits el formen Jaume Espel, guitarrista; Marc Espel a les veus i guitarra, Marc Corominas al baix i veus, Òscar Pardo a la bateria i veus, i Francesc Rodríguez al teclat, trompeta i també veus. Cinc joves que fan un estil de música soft rock, “amb temes més tranquils i altres cançons més ballables, amb lletres quotidianes”.

X