China Market

Societat

Els Mossos detenen un veí de Prats de Lluçanès per cremar el mobiliari de la terrassa d’un bar

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home, de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Prats del Lluçanès, com a presumpte autor d’un delicte de danys. Se l’acusa de provocar un incendi en el mobiliari de la terrassa d’un bar situat al carrer Bruc de Prats. Els fets van passar divendres passat pels volts de 2/4 de 3 de la matinada.

Els agents van ser alertats del foc i immediatament es van dirigir al lloc dels fets, no només dotacions policials sinó també els Bombers, que van extingir l’incendi. Els Mossos van comprovar que tot apuntava que havia estat intencionat. El foc va cremar 25 taules, 40 cadires, el tendal de l’establiment, i va afectar parcialment la façana de l’edifici.

Arran d’aquest fet es va obrir una investigació que va concloure ahir amb la detenció d’un veí de Prats de Lluçanès com a responsable de l’incendi. De la investigació es desprèn que el detingut, per motius que es desconeixen, va ruixar el mobiliari amb un líquid inflamable i tot seguit va calar foc llençant un paper encès.

El detingut passarà durant les properes hores a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

 

detingut Mossos Prats de Lluçanès

Estic amb tu

Comentaris