Nous tallers i seminaris per a les persones que busquen feina, a Berga

El servei d’Ocupació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà programa nous tallers i seminaris de suport a la recerca de feina. Durant els Dijous Feiners, es faran aquestes sessions de dues hores de durada setmanals.

El dijous 7 de juliol es tractarà el ‘Recull d’ofertes de feina’. El dijous 14, els ‘Portals de recerca de feina’. El dijous 21 de juliol, el tema serà ‘Com millorar el currículum’. I el dijous 28, ‘L’autocandidatura i la carta de presentació’. Es faran de les 10 del matí a les 12 del migdia al Centre de Formació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà (c/ Lluís Milllet de Berga).

Aquests tallers tenen la finalitat de donar suport al desenvolupament professional i la recerca de feina de les persones en situació d’atur, així com de les persones que volen canviar de feina, o també, a les persones joves que cerquen la seva primera feina i necessiten acompanyament.

Tots els tallers són en grups reduïts per tal de generar dinàmiques de treball que facilitin el correcte desenvolupament de les sessions. Per això es recomana fer inscripció prèvia trucant al telèfon 93 824 77 00 o bé per mitjà del correu electrònic ocupacio@adbergueda.cat (indicant nom, cognoms i telèfon de contacte).

En els dos primers trimestres d’aquest any s’han fet 29 tallers amb la participació de 189 persones.