Convergència de Berga demana que la neteja d’edificis municipals es tregui a concurs

El grup municipal de Convergència de Berga s’oposa a la municipalització del servei de neteja dels edificis que proposa la Junta de Govern de l’Ajuntament de Berga. Els convergents consideren que l’empresa especialitzada en en neteges que fins ara ha tingut la concessió del servei “ha vingut funcionant de forma correcta, satisfactòria, eficient i eficaç” i consideren que tornar a externalizar el servei seria “un motiu de prudència jurídica i de gestió“.

Els regidors de Convergència recorden que, per experiència pròpia, saben que “la gestió directa per part de l’Ajuntament no va ser eficient ni eficaç en el seu moment, la qual cosa va obligar a externalitzar el servei”. Per aquest motiu, creuen que “seria millor continuar amb la gestió externalitzada, i encara més tenint en compte  que els dubtes que se’ns presentaven sobre l’IVA i sobre l’assumpció de personal no s’han aclarit totalment”.

Tal com va manifestar en el passat Ple Municipal del 7 de juliol, Convergència considera que cal treure a concurs el servei de neteja, ja que la concessió fa anys que ha caducat. En aquest sentit, la principal força política de l’oposició recorda que “l’experiència històrica de l’Ajuntament de Berga i la de molts altres ajuntaments” els incita a “ser partidaris de mantenir el model que ha estat vigent fins ara, és a dir, obrint un nou concurs per seleccionar un proveïdor”.

X