Cicle Tardor AJBerga

Guardiola de Berguedà, Societat

Andreu Martí i Vastard’s són els caps de cartell de l’Alternativa Rock 2016

Andreu Martí i Vastard’s són els caps de cartell de l’Alternativa Rock 2016

Andreu Martí, Vastard’s, El Kiwi i la Tropical Band, Bruntx, Pikot Negre i Natband són els grups que tocaran aquest dissabte a la segona edició de l’Alternativa Rock, un festival que vol ser una nova possibilitat en les actuacions musicals típiques de la Festa Major de Guardiola de Berguedà. En la primera edició el temps no va acompanyar, però l’organització la va valorar positivament. Aquest any, però, s’espera que l’èxit es repeteixi i que, a més, s’incrementi el nombre de participants.

L’objectiu de l’organització és fomentar la música en directe i intentar fer créixer el propi esdeveniment, amb la finalitat de que s’estableixi com a un referent a la comarca així com arribar a poder oferir grups de renom al Berguedà de manera gratuïta.

Aquest acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà, així com comerços de la mateixa zona. El lloc on es duu a terme és la pista del camp de futbol de Guardiola de Berguedà i compta amb servei de barra a preus populars així com marxandatge dels grups participants.

Alternativa Rock Andreu Martí Bruntx El Kiwi i la Tropical Band Natband Pikot Negre Vastard's

Estic amb tu

Comentaris