La Patum infantil s’atura entre els nans vells i els gegants per fer el passadís a la Mare de Déu

La Mare de Déu de Queralt ja torna a ser a l’església de la plaça de Sant Pere. La Patum infantil s’ha interromput uns instants a l’equador del segon salt extraordinari d’aquesta tarda, entre els nans vells i els gegants, i totes les comparses han fet el passadís d’honor a la Verge tal com estava previst.

En principi, la comissió organitzadora havia previst que la Verge arribaria a la plaça quan ja s’estessin fent els tirabols, però finalment els dos salts de Patum infantil han durat més del que s’esperava i hi ha hagut el canvi de plans. Ara, la Patum infantil viu els seus darrers salts extraordinaris. Més tard, les comparses entraran a l’església per fer una ofrena floral a la Mare de Déu i per fer la foto de família per recordar el moment.

X