Els Castellers de Berga carreguen el primer 4 de 8 de la seva història al Concurs de Castells de Tarragona

Actuació memorable dels Castellers de Berga al Concurs de Castells de Tarragona. Els berguedans han aprofitat la gran cita del món casteller per carregar per primera vegada en la seva història el 4 de 8. Això ha estat en segona ronda. En primera, han descarregat el 7 de 7 i en tercera, el 5 de 7. Havent fet aquests tres castells, la colla ha decidit passar ronda en les dues que faltaven, la quarta i la cinquena.

El Concurs de Castells compta les tres millors actuacions, de manera que, en el cas dels Castellers de Berga, se sumen els punts aconseguits en les tres primeres rondes. En total, doncs, la colla berguedana ha fet 995 punts: 400, pel 4 de 8 carregat; 305, pel 5 de 7 descarregat; i 290, pel 7 de 7 descarregat.

D’aquesta manera, els Castellers de Berga queden en una més que meritòria 18a posició d’entre les 33 colles que fins ara han participat en el Concurs. Demà és el dia de les 12 grans colles de Catalunya.

FOTOS. 5 de 7 i 7 de 7 carregats pels Castellers de Berga al Concurs de Castells / AUTOR: Aleix Camprubí (@AquíBerguedà)

X